Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Sukuseuran tapaamiset

Schreck sukuseuran juhlavuosi 2019

Schreck sukuseura ry täytti 30 vuotta kesällä 2019.
Juhlavuoden kunniaksi järjestimme Juhlatapaamisen Grand Hotel Tammerin juhlasalissa lauantaina 7.9.2019 (Tampere).

Juhla aloitettiin virallisella kokouksella, jossa valittiin sukuseuran hallituksen jäsenet ja pidettiin talouskatsaus.  Sukuseuran hallitus sai pari uutta jäsentä - hienoa!

Lyhyen kokouksen jälkeen tamperelainen arkkitehti Lasse Kosunen esitti erittäin hyvin koostetun ja mielenkiintoisen esityksen Schreck  -suvun jäsenten Tampereelle suunnittelemista/rakennuttamista rakennuksista. Monelle tuli yllätyksenä kotiseudun tuttujen rakennusten historia ja Tampereen alueen rakennuksia katsotaan nyt uusin silmin. Iloisena uutisena kuulimme, että monet rakennukset ovat suojelukohteita ja niitä kunnostetaan jatkuvasti.

Lisäksi kuulimme sukututkija, kirjailija Pekka Kuuselan kerrontaa esiäitimme Regina Strengin suvusta. Hän avioitui esi-isämme Georg Wilhelm Ernst Schreckin kanssa 1779. Paljon mielenkiintoista kerrontaa kaukaa historiasta kuuluisien sukuhaarojen geenien liittymisestä meidän kaikkien geeniperintään.

Sukumme jäsen Janne Karhunmaa esitteli meille lyhyesti kehittämänsä e-kirjasovelluksen, josta pyritään tekemään suvun seuraava kirjaversio kaikille jaettavaksi. Siitä tarkempaa tietoa myöhemmin.

Illan huipentumana nautimme todella herkullisen Buffet -juhlaillallisen seurustellen uusien ja vanhojen sukulaisten kesken.

Sukujuhlaan osallistui 72 iloista sukulaista - vanhin 89 v ja nuorin 5 kk. Osallistujissa oli paljon "vanhoja" tuttuja ja kiitettävän paljon uusia sukulaisia - on upeaa, että saamme lisää suvustamme kiinnostuneita jäseniä tapaamisiimme!

Lisätietoja sähköpostitse: katrina.kaukomaa@gmail.com

Sukuseuran tapaaminen ja kirjan julkaisutilaisuus 2017

Schreck sukuseuran lounastapaaminen järjestettiin 28.10.2017  Ravintola Messeniuksessa (Helsingissä). Tilaisuuteen osallistui lähes 50 suvun jäsentä - mukana oli vanhoja ja uusia "naamoja". Tilaisuus oli iloinen ja lämminhenkinen ulkona riehuvasta ilmasta huolimatta. Juttua riitti ja uusia ystävyyssuhteita rakennettiin, ruoka oli maittavaa ja seura mitä parhainta.

Juhlavuosina - 10 vuoden välein - juhlistetaan yhdessä  Tampereella vähän juhlavammin menoin. Välivuosina yritetään keksiä jotain sukuun liittyviä asioita ja tapaamisen yhteydessä järjestetään sukuseuran kokous.

Sukuseuran jäsenet ovat kokoontuneet mm. Hauholla, Tampereella, Loviisassa, Suomenlinnassa (Hki), Helsingissä, Espoossa
.

Uusi sukukirja julkaistiin 28.10.2017

Uusi kolmas (3) sukukirja julkaistiin sukutapaamisen yhteydessä.
Kirja on loppuunmyyty.

Seuraavaa kirjaa varten päivitämme tietoja mahdollisuuksien mukaan.
Mahdollinen E-kirja on myös suunnitteilla.