Uusi sukukirja

SUKUKIRJA   3

Uusi - kolmas - sukukirjamme julkaistiin 28.10.2017.

Kirjaan on kerätty uutta tietoa; syntyneitä, avioliittoja, avoliittoja, eroja, syntyneitä ja kuolleita sekä muita mahdollisia korjauksia ja lisäyksiä.

Otamme edelleen vastaan tietoja, jotka päivitetään ohjelmaan nykytilanteen mukaisesti sekä mahdollista 4. kirjaa varten. Tietoja voi toimittaa Katrina Kaukomaalle ilmoittamalla sukukirjassa mainittujen henkilöiden tilanne (syntymä/kuolema/naimisiin meno/ero tms).

REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä

• Schreck -sukuseura
  • Katrina Kaukomaa puh. 040 588 1389 ja/tai katrina.kaukomaa@gmail.com

Henkilötietojen käyttötarkoitus

• Tietojen kerääminen sukukirjaan (kirjaa myydään VAIN suvun jäsenille paperisena tai sähköisenä versiona).

Kuvaus rekisteröidyistä

• Nimet, syntymäaika- ja paikka, vihkimisaika sekä avioeroaika- ja paikka, kuolinaika- ja paikka sekä arvo ja ammatti
  • Lisäksi tietoja opiskelusta, saavutuksista, harrastuksista sekä henkilöteksti (muistoja yms.)

Tiedot kerätään

• Perhekunnittain tauluina alkaen Georg Wilhelm Ernst Schreckistä (Taulu 1) ja hänen jälkeläisistään.
  • Klaaneittain
  • Sukupuut (kaikki / klaaneittain) sukuseuran kotisivulle
  • Aakkosellinen nimiluettelo sukuseuran kotisivulle

Kirjaan ja tietojen keräämiseen liittyvissä asioissa voit tarvittaessa ottaa yhteyttä Katrina Kaukomaahan gsm +358 40 588 1389 tai sähköpostitse katrina.kaukomaa@gmail.com